Producator Somiere Pat

La noi gasiti cele mai ieftine somiere la PRET de PRODUCATOR si calitate PREMIUM!

eSomiera Pat
somiera simpla
Somiera Singlede la 308 LeiCumpara Acum
SD 110X200
Somiera Dublade la 436 LeiCumpara Acum
somiera-trei-zone2-800x800-800x800
Somiera Trei Zonede la 692 LeiCumpara Acum
somiera simpla
Accesoriide la 30 LeiCumpara Acum
1 CP -800x800
Saltele Geladide la 620 LeiCumpara Acum
FLEX 1
Saltele Somneode la 443 LeiCumpara Acum

Recent Adaugate

De ce eSomere?

Suntem producatori de Somiere….

Acasa 12

Somiera QualitySOM

  • confera o pozitie corecta a corpului pe timpul somnului.
  • zonele independente permit miscarea partenerului fara al deranja pe celalalt
  • ajuta salteaua sa respire si ajuta la dispersarea umiditatii de sub saltea, implicit mareste durata de viata a saltelei.
  • previne formarea mucegaiului, a mirosurilor neplacute, nu mai trebuie sa intorci salteaua.
  • faptul ca se poate aspira praful din interiorul cadrului de pat ajuta la combaterea acarienilor.
Acasa 14

Caracteristici Somiera QualitySOM

  • Cadru metalic profil patrat 30*30*1,5mm.
  • Lamele elastice sunt fabricate din fag stratificat , au fost fierte si unse cu ulei de in pt a obtine curbura, elasticitatea si rezistenta in timp, 68 mm latime, 8 mm grosime.
  • Casete plastic incastrate ce fac legatura intre lamelele elastice si cadrul metalic avand rolul de a atenua tensiunea si frecarea intre cele doua elemente.
  • Picioare metalice clasice sunt de 25 cm inaltime, inaltimea totala a somierei ajungand la 28 cm, la cerere se pot achizitiona picioare la orice inaltime.
  • Vopsire in camp electrostatic.
Acasa 16

Combaterea acarienilor

In acelasi timp somiera Quality iti ofera avantajul de a aspira praful din interiorul cadrului de pat, acest lucru previne aparitia acarienilor de praf, implicit previne aparitia alergiilor cauzate de acestia.

Cea mai mare parte a prafului, uneori pana la 80%, o constituie acarienii, cei mai raspanditi fiind acarienii de praf. Acestia fiind principalul motiv de aparitie a alergiilor.Aceste microorganisme care apartin familiei de arahnide, sunt insecte microscopice,si nu pot fi detectate de ochiul uman, inmultindu-se rapid.In interiorul casei pot exista chiar si milioane de acarieni, care pot fi gasiti in orice loc cu praf. De-a lungul vietii sale, un acarian de praf poate produce deseuri de pana la 200 de ori mai multe comparativ cu greutatea lui.

Avantaje Somiera QualitySom

Pentru un somn sanatos, nu ai nevoie doar de o saltea de calitate, ci si de o somiera de calitate. Cadrul metalic din teava rectangulara 30*30*1,5 mm, ii ofera somierei o rezistenta sporita, lamelele curbate din fag stratificat ofera rezistenta si elasticitate. Capacele din plastic incastrate reprezinta o punte intre lamele si cadrul metalic al somierei, in acest mod se atenueaza tensiunea si frecarea intre cele doua elemente. Casetele incastrate sunt mult mai rezistente in timp decat casetele aplicate care cedeaza usor din cauza frecarii si a presiunii exercitate asupra lamelelor.

Lamelele ofera saltelei posibilitatea de a respira, aceasta este aerata cand utilizezi somiera Quality comparativ cu vechea placa de pal, nemaifiind necesara intoarcerea saltelei zilnic pt a preveni formarea mucegaiului sau a mirosurilor neplacute.

Saltele pentru Somiere!

Impreuna cu somiera dorita puteti comanda si o saltea de calitate premium din magazinul nostru online pentru a beneficia de o compatibilitate sporita.

Somiera Simpla Quality 100x190

Produse Populare

Livrare In toata Romania

Livram prin Curier oriunde in tara

Drept de retur 15 zile

Siguranta In Achizitie

TRANSPORT GRATUIT

Oferim transport gratuit.

PLATA 100% SIGURA

Ramburs, Card Online